غلامحسین دارایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: به دنبال وقوع چندین فقره سرقت داخل خودرو در قزوین، ماموران انتظامی استان موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: با تلاش ماموران کلانتری 12 قزوین دو سارق سابقهدار شناسایی و دستگیر شدند که متهمان به ارتکاب 20 فقره سرقت داخل خودرو و لوازم و قطعات آن اعتراف کردند.
جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین ادامه داد: همچنین ماموران پلیس آگاهی قزوین با دستگیری یک سارق موفق به کشف 16 فقره سرقت داخل خودرو در این شهرستان شدند.
دارایی تصریح کرد: در اقدام دیگری با دستگیری یک سارق به دست ماموران کلانتری 11 قزوین چهار فقره سرقت قطعات خودرو در این شهرستان کشف شد.
جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین اضافه کرد: در شهرستان البرز نیز ماموران انتظامی این شهرستان با دستگیری دو سارق، پنج مورد سرقت منزل را در این شهرستان کشف کردند.
وی همچنین از دستگیری سه نفر سارق سابقهدار در شهرستان تاکستان خبر داد و بیان کرد: با دستگیری این افراد، چهار فقره سرقت از ساختمانهای نیمهکاره و دو مورد سرقت مغازه کشف شده است.
جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین عنوان کرد: در شهرستان بویین زهرا نیز دستگیری یک سارق منجر به کشف دو مورد سرقت از ساختمانهای نیمهکاره در این شهرستان شد.


نظر شما